Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Κ.Κ.Ε, η αλήθεια

Το Κ.Κ.Ε, η αλήθεια δεν έχει σκοπό να αντιπαρατεθεί με το σημερινό Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος. Το “Ελλάδος” στην ονομασία παραμένει μεν ένας απλός γεωγραφικός προσδιορισμός και όχι εθνικός, αλλά οι πραγματικότητες της κατάρρευσης του υπαρκτού σοσιαλισμού έχουν αφήσει το Κ.Κ.Ε χωρίς πατρίδα. Η μεταβατική φάση, που συνεχίζει να περνάει το Κ.Κ.Ε ακόμα και σήμερα, το έχει διαμορφώσει σε ένα κόμμα που αντιδρά σπασμωδικά στις εξελίξεις, μη έχοντας μία πατρίδα να του δώσει γραμμή, είναι ένας σκύλος χωρίς δόντια να σε δαγκώσει. Ένα τέτοιο κόμμα μπορεί να είναι λαϊκιστικό και αντιδημοκρατικό, αλλά δεν είναι πια ανθελληνικό, δεν δρα εις βάρος της Ελλάδας και υπέρ ενός άλλου κράτους. Είναι ένα κόμμα που δημιουργεί στον άλλο αισθήματα συμπάθειας και ίσως λύπησης, όχι αντιπάθειας και μίσους.
Το Κ.Κ.Ε, η αλήθεια δημιουργήθηκε λοιπόν για άλλους λόγους. Πρωτίστως για να ενημερώσει για το παρελθόν και να προετοιμάσει για το μέλλον. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι επιφυλάσσει το μέλλον στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο. Αν και ο κομμουνισμός φαίνεται να ξεπεράστηκε κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι δεν θα επανέλθει. Και άμα επανέλθει όλοι γνωρίζουμε ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος θα τεθεί και πάλι ενάντια στο Έθνος του, στην υπηρεσία της επόμενης Σοβιετικής Ένωσης.
Η ιστορική γνώση είναι αναγκαία για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που πιθανόν να επανεμφανιστούν. Το Κ.Κ.Ε την τελευταία 20ετία έχει καταφέρει να πείσει για τους δήθεν Εθνικούς αγώνες του. Αυτή η πλαστή αποτίμηση της ιστορίας του είναι ικανή να φέρει νέα δεινά στην Πατρίδα μας, να ξεγελάσει και πάλι αγνούς πατριώτες. Αυτή η πλαστογραφημένη ιστορία πρέπει να καταρρεύσει για να αποφύγουμε ένα νέο εμφύλιο ή κάτι πιο καταστροφικό.
Το Κ.Κ.Ε ιδρύθηκε το 1918. Σε αυτό το ιστολόγιο θα βρείτε πως, με δικά τους κυρίως λόγια, το Κ.Κ.Ε αντιστάθηκε σε κάθε εθνικό στόχο από την μέρα της ίδρυσης του. Πως πολέμησε ένοπλα υπέρ της αρπαγής της Μακεδονίας από την αγκαλιά της Ελλάδας, πως τορπίλισε την Μικρασιατική Εκστρατεία, πως προέτρεψε ενάντια στην ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα, πως προπαγάνδισε εναντίον της απελευθέρωσης της Β. Ηπείρου. Τέλος θα δείτε πως αντιτάχθηκε στην Αντίσταση εναντίον των Γερμανών, διέλυσε όσες αντιστασιακές ομάδες της Δεξιάς ή Δημοκρατικές μπορούσε και αιματοκύλισε την Ελλάδα υπακούοντας στα κελεύσματα της ΕΣΣΔ. Δηλαδή πολύ απλά, πως στάθηκε εναντίον όλων ανεξαιρέτως των εθνικών στόχων που ετέθησαν από την μέρα της δημιουργίας του.
Η ιστορική γνώση τα τελευταία χρόνια έχει θυσιαστεί χάρη μίας “εθνικής συμφιλίωσης”. Αυτή η εθνική συμφιλίωση, που επέβαλε η κυβέρνηση Κωνσταντίνου Καραμανλή, σκοπό είχε να συγχωρήσει το Κ.Κ.Ε για τις ενέργειες του παρελθόντος που πλήγωσαν την Ελλάδα. Αντί αυτού όμως κατάφερε να επιτρέψει στο Κ.Κ.Ε να καπηλευθεί εθνικούς αγώνες που ουδέποτε έκανε, να αποκρύψει όλη την ιστορία του και την αντεθνική δράση του, απογυμνώνοντας την νέα γενιά από την γνώση της ιστορικής πραγματικότητας που θα της επέτρεπε να αμυνθεί άμα οι εξελίξεις την ανάγκαζαν. Αυτή την ιστορική γνώση έχουμε καθήκον να δώσουμε πίσω στον λαό μας. Και αφού οι ιστορικοί δεν τολμούν να το κάνουν θα προσπαθήσουμε εμείς, από όποιο μετερίζι μας επιτρέπουν οι συνθήκες της εποχής.