Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Κόψε τις γελοιότητες ρε λαοπλάνε Αβραμόπουλε.



Ενώ ο ίδιος γνωρίζει ότι η ..."βάση" της Νέας Δημοκρατίας είναι ένα ξεχαρβαλωμένο μαγαζί που όποιος θέλει μπαίνει κι' όποιος θέλει φεύγει και επί της ουσίας δεν υφίσταται, εν τούτοις ο λαοπλάνος πολιτικάντης του άλλοτε ΚΕΠ επιμένει να ομιλεί περί ..."οργανωμένης βάσης" της Νέας Δημοκρατίας. 
Ρε παιδιά, ενημερώστε επιτέλους αυτόν τον κ. Τίποτα ότι κάποιοι κατάλογοι μελών των Ν.Ε. έχουν να ενημερωθούν από το ...1996.!
Επανακάμπτει λοιπόν ο Νο 2 λαοπλάνος και φιγουρατζής της αντιπολίτευσης και μας λέει ότι οι υποψήφιοι βουλευτές πρέπει να εκλέγονται και από τη ..."βάση".
Ποιά βάση ρε ...μέγιστε πολιτικέ; Υφίσταται βάση της Νέας Δημοκρατίας; Ή μήπως εννοείς σαν κι' αυτή που εξέλεξε τον αρχηγό σου;
Συγνώμη ρε Αβραμόπουλε αλλά ώρες ώρες (ή και μονίμως) είσαι για τον γάιδαρο καβάλα.
Δεν φτάνει που επανέρχεσαι με το θέμα της ανύπαρκτης βάσης του κόμματος των μπούφων της Νέας Δημοκρατίας, κάνεις λόγο και για το καταστατικό, που προβλέπει την επιλογή ενός σημαντικού ποσοστού των υποψηφίων βουλευτών από την ..."οργανωμένη βάση".
Αβραμόπουλε κόψε τις γελοιότητες, γιατί ο λαός της Ν.Δ. έχει και κρίση αλλά προ πάντων μνήμη.
Εσύ δεν είσαι ρε που έγραψες στα ...γκογκόφια σου το καταστατικό του κόμματος όταν βάσει αυτού έπρεπε να εκλεγεί ο νέος αρχηγός της Ν.Δ.;
Τότε το καταστατικό ήταν ...κουρελόχαρτο και τώρα "ιερό πολιτικό ευαγγέλιο" που πρέπει να τηρηθεί με ευλάβεια;
Ανάλυσέ μας σε παρακαλώ και την δήλωση που έκανες στο Πρώτο Θέμα:

"Τελειώνουμε με τη κλειστή κάστα στελεχών, ανοιγόμαστε στην ανεξάρτητη δεξαμενή της κοινωνίας και την εμπιστευόμαστε στην τελική της αξιολόγηση. Παρέες, βαρονίες, κυκλώματα και όλα αυτά που συνέβαιναν στο παρελθόν τελειώνουν".
  • κλειστή κάστα στελεχών
  • ανεξάρτητη δεξαμενή της κοινωνίας
  • Παρέες, βαρονίες, κυκλώματα
"Κόψτε" έναν ..."πολιτικό" που δεν ανήκε ποτέ στην "κλειστή κάστα στελεχών", που απευθυνόταν πάντα στην "ανεξάρτητη" δεξαμενή της κοινωνίας και που ποτέ δεν ανήκε σε ...παρέες, βαρονίες και ...κυκλώματα.!

Άει παράτα μας ρε Αβραμόπουλε.
Π.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: