Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Ποιο θα (κατα)δικασουν την Χρυση Αυγη;

Ξεπατικώνω εδώ από την ιστοσελίδα Zougla.gr πρόσφατο άρθρο, σχετικό με την προαναγγελθείσα [κατα]δίκη της Χρυσής Αυγής... "...

Στα χέρια του εισαγγελέα εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου αναμένεται να διαβιβαστεί η δικογραφία για τη Χρυσή Αυγή, καθώς οι εφέτες ειδικές ανακρίτριες που χειρίστηκαν την υπόθεση, Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου, κήρυξαν το πέρας της πολύμηνης ανάκρισης.
Ο κ. Ντογιάκος θα διατυπώσει την πρότασή του προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, σχετικά με την παραπομπή ή μη σε δίκη ενώπιον του...  Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων των συνολικά 78 κατηγορουμένων.
Τον τελικό λόγο για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση των εμπλεκομένων στην υπόθεση θα έχει το Συμβούλιο Εφετών, τα μέλη του οποίου σε διάστημα δύο μηνών από τη στιγμή που θα έχουν στα χέρια τους την εισαγγελική πρόταση θα αποφανθούν με αμετάκλητο βούλευμα.
Αμέσως μετά θα προσδιοριστεί η εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει λίγο πριν ή αμέσως μετά το τέλος του χρόνου, ενώ παραμένει αδιευκρίνιστο ακόμη πού θα διεξαχθεί η δίκη, καθώς εκτιμάται ότι θα απαιτηθεί ειδικός χώρος, λόγω του αριθμού των κατηγορουμένων, των συνηγόρων, μαρτύρων, προστατευόμενων μαρτύρων, αλλά και άλλων αναγκών, όπως η προβολή των δεκάδων φωτογραφιών και βίντεο που περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Υπενθυμίζεται ότι η διερεύνηση της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε αμέσως μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τον περασμένο Σεπτέμβριο, από τον προσωρινά κρατούμενο Γιώργο Ρουπακιά που έχει ομολογήσει την πράξη του.
Με αφορμή τη δολοφονία του νεαρού μουσικού, ο τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας απέστειλε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου 33 υποθέσεις για εμπλοκή μελών της Χρυσής Αυγής σε εγκληματικές ενέργειες.

Με εντολή της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπο Βουρλιώτη, με την ολοκλήρωση της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη για σύσταση, ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, και ακολούθησαν οι συλλήψεις βουλευτών και του γενικού γραμματέα του κόμματος, Νίκου Μιχαλολιάκου.

Από τους 78 κατηγορουμένους στην υπόθεση οι 30 έχουν κριθεί, με σύμφωνη γνώμη ανακριτών και εισαγγελέα, προσωρινά κρατούμενοι, ενώ και οι 18 βουλευτές που εκλέχθηκαν με τη Χρυσή Αυγή αντιμετωπίζουν το κακούργημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης..." 1. Κινέζικη σοφία...

Οι Κινέζοι που είναι σοφοί άνθρωποι λέγουν ότι τρία πράγματα είναι πολύ δύσκολο να διακρίνει κανείς: Το ίχνος του πουλιού στον αέρα Το ίχνος του άντρα στη γυναίκα Και το ίχνος του δικαστή στην ανομία... Φυσικά αυτά συμβαίνουν στη Κίνα. Εδώ στην Ελλάδα όλες και όλοι ανεξαιρέτως οι δικαστικοί λειτουργοί είναι άνθρωποι του καθήκοντος και επιπλέον διαθέτουν ισχυρό αίσθημα κοινωνικής δικαιοσύνης.

Παραδείγματος χάριν, οι εντιμότατοι δικαστές που αποφυλάκισαν τα παιδιά της ENERGA και τα οποία διοργανώνουν σήμερα πανάκριβα party στη Mykonos. Προφανώς οι εν λόγω δικαστές, με το βαθύ αίσθημα αλτρουισμού που τους διακρίνει, έκριναν ότι οι αξιότιμοι αυτοί κύριοι, θα υπέφεραν από σύνδρομο στέρησης, αν περνούσε ένα ολόκληρο εξάμηνο χωρίς να πάρουν τη δόση τους από Πάολα και Ρέμο.
Και τους άφησαν ελεύθερους, για να γλεντήσουν τα κλεμμένα!
Οι δικαστές και οι δικαστίνες μας όχι μόνον είναι αδέκαστοι αλλά είναι και πολύ [μα πάρα πολύ] φιλάνθρωποι, όπως το απέδειξαν επανειλημμένως στις περιπτώσεις των κ.κ.. Φιλιππίδη, Κοντομηνά, Παπακωνσταντίνου, Λιάπη, Γεωργίου και των άλλων παιδιών, που συμμετείχαν ενεργά στη λεηλασία της Ελλάδος και που σήμερα είναι όλοι τους στην απόξω, να τρωγοπίνουν εις υγείαν των κορόιδων.

Ένας μοναχά από αυτούς, ο κ. Κολιοκώστας απέδειξε ότι είναι στρυφνός, κακόβουλος και μουρτζούφλης, διατάσσοντας ανάκριση για την κ. δικαστίνα που είχε χειριστεί την γνωστή υπόθεση της ΕΛ.ΣΤΑΤ. [ναι-ναι αυτή με τον κ. Γεωργίου, που κατηγορήθηκε ότι, μαζί με ΓΑΠ και Παπακωνστανίνου αλλοίωσαν τα στατιστικά στοιχεία, για να μπει η Ελλάδα στο μνημόνιο!] και τους αθώωσε άπαντες.
Αυτόν όμως τον κακό και απάνθρωπο κ. Κολιοκώστα, φρόντισαν να τον παραιτήσουν, λίγους μήνες προτού βγει στη σύνταξη!
Δεν χωράει αμφιβολία ότι η Κινέζικη σοφία, που μας λέγει ότι πιο εύκολο είναι να διακρίνεις το πέρασμα του φιδιού από την πέτρα, παρά το πέρασμα του δικαστή, από τα υπόγεια της εκάστοτε εξουσίας, αφορά μόνον τους Κινέζους.
Εμείς εδώ, είμεθα αδέκαστοι…
Το πρόβλημα είναι ποιοι «αδέκαστοι δικαστές/στίνες» θα βρεθούν, για να αναλάβουν το βαρύ έργο να [κατά]δικάσουν τη Χρυσή Αυγή.
Διότι αυτοί που θα «βρεθούν», θα πρέπει να είναι τόσο «αδέκαστοι», ώστε να το χουν αποφασίσει ότι πολλά χρόνια μετά, όταν θα γράφεται η ιστορία αυτουνού εδώ του τόπου, κάποιοι τέτοιοι «αδέκαστοι» θα λάβουν τη θέση που τους αξίζει, πλάι στους εξίσου «αδέκαστους» που καταδίκασαν κάποτε τον Καραϊσκάκη, τον Κολοκοτρώνη ή τον Μπελογιάννη.

[Α, και να θυμίσω εδώ ότι ο μόνος από τους στρατοδίκες της δίκης του Μπελογιάννη, που αρνήθηκε να ψηφίσει υπέρ της θανατικής ποινής ήταν ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο κατοπινός δικτάτορας…]

Το ζήτημα περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, από το γεγονός ότι όλα τα γεράκια της καθεστωτικής ελίτ [από Καρατζαφέρη έως Τσίπρα] έχουν ριχτεί με τα μούτρα, ώστε να πείσουν κάποιους βουλευτές να ψηφίσουν πρόεδρο της «δημοκρατίας» και να μην πέσει το καθεστώς προ της ώρας του.

Αλλιώς, κινδυνεύουμε με πρόωρες εκλογές, που θα βάνουν πιθανόν σε κίνδυνο τη σταθερότητα της λεηλασίας αλλά και τις καταθέσεις επιφανών στελεχών της ελίτ, στις διάφορες μπλακροκς και μοργκαν στανλεϋς…
Αν δεν συμπληρωθεί ο αναγκαίος αριθμός βουλευτών που θα είναι πρόθυμοι να δώσουν μια διετή παράταση στο καθεστώς, ώστε να ολοκληρώσει τη μετατροπή της Ελλάδος σε Ινδοκίνα της Ευρώπης, τότε η [κατα]δίκη της Χρυσής Αυγής πρέπει οπωσδήποτε να επισπευστεί και ολόκληρο το κίνημα να βγει εκτός νόμου.

Αν πάλι μαζευτούν τα κουκιά και βγει νέος πρόεδρος της λεγόμενης «δημοκρατίας», τότε η [κατά]δίκη της Χρυσής Αυγής, μπορεί να πάει γι’ αργότερα, ανάλογα με το τι είδους «αδέκαστες» νομικές ταρζανιές θα εφεύρουν οι εργολάβοι του «δικαίου» για να κρατήσουν στη φυλακή τους χρυσαυγίτες [υπενθυμίζω ότι σύμφωνα με τον νόμο, την άνοιξη του 2015, λήγει το 18μηνο προφυλάκισης για τους κ.κ. Παππά, Λαγό και Μιχαλολιάκο]
Η πολιτική δίωξη που έχει εξαπολυθεί κατά των Ελλήνων εθνικιστών [γιατί άλλοι εθνικιστές, όπως οι Ουκρανοί ναζί ας πούμε, είναι σύμμαχοι του καθεστώτος] δεν πρόκειται ούτε να τερματιστεί με την θεατρική [κατά]δίκη της Χρυσής Αυγής, ούτε με τη φυσική, ηθική, πολιτική και κοινωνική εξόντωση των ηγετικών στελεχών της.
Το ίδιο το σώου της προαναγγελθείσης [κατα]δίκης συναρτάται απολύτως με το αν θα βρεθεί ο κατάλληλος αριθμός βολευτών, που θα δώσουν [με το αζημίωτο] παράταση στο καθεστώς, ψηφίζοντας για νέο Πρόεδρο της λεγόμενης «δημοκρατίας»
Τα υπόλοιπα ανατριχιαστικά, για νομότυπες διαδικασίες, για νόμιμες προθεσμίες, για «δίκαιες δίκες» και τα τοιαύτα, αφορούν μόνον τους Κινέζους…

Ασχέτως όμως του αν και πότε θα ανέβει η παράσταση της [κατά]δίκης του ναζισμού και των παραφυάδων αυτού, οι διώξεις θα συνεχιστούν και θα ενταθούν σε όλα τα επίπεδα, μέχρις ότου κάθε ελεύθερη εθνικιστική φωνή να σιγήσει οριστικά. 

Αυτές είναι οι προσταγές των κ.κ. ευρωαμερικανοσιωνιστών αφεντάδων και παραπέρα δεν έχει… 2. Κογκολέζικη σοφία
Οι Κογκολέζοι, που επίσης είναι σοφοί άνθρωποι, λέγουν ότι: «όσο λιγότερα έχεις να πεις, τόσο περισσότερες λέξεις σου χρειάζονται…»
Όπως ανακοίνωσαν οι αμερόληπτες ανακρίτριες κ. Κλάπα και κ. Δημητρακοπούλου, το κατηγορητήριο κατά της Χρυσής Αυγής φτάνει τις 30.000 σελίδες! Για να γίνουν τώρα κάποιες συγκρίσεις, η δικογραφία για τη Χρυσή Αυγή πρέπει να είναι μεγαλύτερη σε έκταση από τηΒίβλο και από τις Βέδες, μαζί!
Υπολογίζοντας μάλιστα περίπου 400 λέξεις ανά σελίδα, βγάνουμε ότι οι δύο ανακρίτριες χρησιμοποίησαν περί τα 12.000.000 λέξεις, μαζί με άφθονο οπτικοακουστικό υλικό, δηλαδή βίντεο και φωτογραφίες που δημοσιεύονταν κατά κόρον σε αντικειμενικούς τηλεοπτικούς σταθμούς όπως το Μεγκα, ο Αντένα, το Σκάι κ.ο.κ. ώστε να πείσουν το πόπολο [και τους εαυτούς τους] ότι οι χρυσαυγίτες είναι οι κακοί του έργου και ότι το σκυλολόι των ευρωαμερικανοσιωνιστικών διευθυντηρίων που επέβαλλαν τη δίωξη, παίζουν τον ρόλο του Κλιντ Ήστγουντ στο "ο καλός, ο κακός και ο άσχημος..."
[Στο άσχημος βάλτε όποιον δεν σας αρέσει] 

Αν δώσουμε βάση στην κογκολέζικη σοφία, τότε αυτά τα 12.000.000 λέξεων ήσαν εντελώς απαραίτητα για να καλυφθεί η μοναδική αλήθεια, ότι απλώς δεν υπάρχουν κατηγορίες!Προφανώς όμως η κογκολέζικη σοφία αφορά μόνον τους κογκολέζους.
Εδώ στην Ελλάδα, τηρείται απολύτως ο κανόνας ότι κανένας δεν είναι ένοχος, μέχρις αποδείξεως του εναντίου, εξόν φυσικά και αν πρόκειται για εκπροσώπους των ελίτ, όπως ο κ. πρωθυπουργός ή ο κ. αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης [και όλα τα παπαγαλάκια τους], που έχουν δηλώσει ορθά-κοφτά ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια ναζιστική εγκληματική οργάνωση, προκαταβάλλοντας την απόφαση του «δικαστηρίου» προτού καν ολοκληρωθεί η ανάκριση.

Αν μη τι άλλο οι πολιτικοί είναι πολύ πιο οικονομικοί στις λέξεις, από ότι οι δικαστές…
Εν πάση περιπτώσει, είτε με 30.000 σελίδες δικογραφία είτε με μια και μόνο φράση του κ. Δαβίδ Χάρις, η Χρυσή Αυγή πρέπει να [κατα]δικαστεί, ώστε να περισώσει και ο δικαστικός κόσμος την τιμή του [σε ευρώ ή σε δολάρια, αδιάφορο]
Ο τρόπος όμως που θα διοργανωθεί αυτή η δίκαια [κατα]δίκη θα πρέπει να είναι στα επίπεδα χολυγουντιανής παραγωγής ή έστω σε επίπεδα γιουροβίζιον [με μούσια ή χωρίς] Όπως διαβάζουμε και στο καλογραμμένο άρθρο της «ζούγκλας» θα χρειαστεί να γίνουν προβολές βίντεο, να παιχτούν μαγνητοφωνημένες συνομιλίες, να ακουστούν λέξεις ακατάλληλες για ανηλίκους [και γιατί όχι] στα διαλείμματα να ανεβαίνουν και διαφημίσεις.
Η όλη παράσταση αναμένεται να έχει τεράστια ακροαματικότητα, απειλώντας ακόμα και τα ρεκόρ του κ. Λαζόπουλου. Δεν γίνεται λοιπόν να λείπουν οι διαφημίσεις και τα βίντεο κλιπ, ούτε φυσικά οι προαναγγελίες των τούρκικων σήριαλ που θα παιχτούν προσεχώς, την ώρα ακριβώς που θα [κατα]δικάζονται Έλληνες πατριώτες… Αποκλειστικές πληροφορίες μας ότι, για τη διεξαγωγή της [κατα]δίκης θα επιλεγεί το κλειστό του ολυμπιακού σταδίου, ελέγχονται ως ανακριβείς. Πιθανότερο είναι η «δίκαιη» [κατα]δίκη της Χρυσής Αυγής να διεξαχθεί στο θέατρο Μπάντμιντον, σε σκηνοθεσία του κ. Καπουτζίδη, με παρουσιαστή τον ίδιο και συμπαρουσιάστρια την κ. Σία Κοσσιώνη.

Μετά την έκδοση της [κατα]δικαστικής απόφασης, θα ακολουθήσει ολονύκτιο πάρτυ, το οποίο θα διοργανώσουν οι απατεώνες της ENERGA και στο οποίο θα τραγουδούν, εκτός των άλλων, η κ. Γωγώ Τσαμπά και ο κ. Γιώργος Νταλάρας.
Αποσπάσματα από την [κατα]δίκη θα προβάλλονται τακτικά στις εκπομπές του κ. Λάκη Λαζόπουλου.
Η όλη [αφασική] φάση της «δίκαιης» [κατα]δίκης που φιλοδοξούν να οργανώσουν τα λυκόρνια της καθεστωτικής ελίτ, θέτει και μία άλλη προϋπόθεση, για το πρόσωπο του εντιμότατου δικαστή ή δικαστίνας, που θα επιλεγεί για να πρωταγωνιστήσει στο σώου.
Θα πρέπει απαραιτήτως να διαθέτει έντονη φωτογένεια και να «γράφει» στον φακό.
Το πρόβλημα είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εντιμότατων δικαστών και δικαστίνων μας, διαθέτει φάτσα, που είναι κατάλληλη μονάχα για να τρώνε τα νήπια όλο το φαγητό τους. 
Και ναι μεν είναι εύκολο να βρεθούν δικαστές [ίσως και όλοι/ες τους] που δεν θα δίσταζαν να περάσουν στην ιστορία με το στίγμα μιας ελληνικής υπόθεσης Ντρέυφους, αλλά δεν το βλέπω διόλου εύκολο να βρεθεί κάποιος που να διαθέτει και αφοπλιστικό χαμόγελο. Φρονώ συνεπώς, ότι το καταλληλότερο πρόσωπο για τον ρόλο του δικαστή που θα [κατά]δικάσει τη Χρυσή Αυγή, είναι ο αξιότιμος κ. Κώστας Κόκλας, ο οποίος ήδη ασκεί με επιτυχία τα καθήκοντα του δικαστού στην τηλεοπτική σειρά «Δια Ταύτα» των κ.κ. Κοντομηνά και Λαζόπουλου.

Θα στοιχίσει λιγότερο από οποιονδήποτε επαγγελματία εντιμότατο και θα έχει εξασφαλισμένη επιτυχία στο πόπολο.
Την πρόταση αυτή καταθέτω επισήμως στον κ. Δαβίδ Χάρις και τα άλλα σιωνιστικά παιδιά, που χειρίζονται την υπόθεση της «δίκαιης» [κατα]δίκης της Χρυσής Αυγής, ώστε να την έχουν υπόψη τους…
Στο κάτω-κάτω, μια Χρυσή Αυγή την έχουμε.
Αν δεν την γλεντήσουμε, τι θα 'χουμε να απολογηθούμε μεθαύριο στα αφεντικά μας?

panusis gianniotis στις 6.8.14

Δεν υπάρχουν σχόλια: